Hier ben ik, ik kan iets voor je betekenen

Ik Ben.

Net als jij. Eigenlijk heel gewoon. Er zijn.
Een Mens zijn, mèt alle menselijke trekjes. In staat om dat van mezelf te accepteren.

Wat kan ik voor je betekenen:

Ik kan je iets leren:

Ik kan ook jou welkom heten met alles wat je bent. Jou als heel zien. En dat is het mooiste wat ik je te bieden heb. Dat jij jezelf als heel kunt zien. En ervaren.

Jezelf leren accepteren. En misschien wordt het dan nog leuk ook 🙂

Wat is er nodig ?

Anders leren kijken.
Naar jezelf, en naar de situatie. Anders waarnemen.

Alles begint door er in te geloven. Je bent waar je in gelooft. Je definieert jezelf op basis van de overtuigingen die je over jezelf hebt. Het zijn niet meer dan bijeengeraapt setje gedachten over jezelf. Gedachten over wie je bent, wat je kunt, wat je niet kunt…

Een onwillekeurige verzameling meegenomen uit het verleden. Tijd om dat een beetje op te ruimen. Misschien wat nieuws uit te proberen, en toe te voegen waar je wat mee kan. Verander je gedachten over jezelf en jij zal veranderen. ‘Yes you can’.

Zichtbaar zijn met wat je het liefste doen.

In essentie hoeven we alleen maar te leren om onze gedachtenstroom terug leiden naar dit moment. En te ontspannen. Alles wat al voorbij is of nog komen gaat heel eventjes laten voor wat het is.

Waarnemen zonder te oordelen

Zo begint eenvoudig het ontmantelen van het afgescheiden denken. waarin je delen van jezelf ontkent hebt. Die terug vinden en omarmen, is jezelf als mens omarmen. Het sleutelwoord is :

O n v o o r w a a r d e l i j k e  L i e f d e

Klaar. Bij dat en alles wat er is, dit ene mantra inzetten om je ware zijn toe te staan en in harmonie met jezelf en je omgeving te zijn.

Hiermee wordt het mogelijk om vanuit je innerlijke bron te gaan leven. Je hart te volgen, en jezelf en heel je leven te omarmen.

Moed en vertrouwen ontwikkelt zich door verbondenheid. Met je eigen Bron. Helderheid en Wijsheid wijzen ons de weg.

Geef een antwoord