intentie

That’s all that matters.

Nou ja, toegegeven, er komt ook nog wel wat moed bij kijken, en iets van focus. Maar het hoeft geen zwoegen te zijn. Geen loodzware opgave die alleen de meest gedisciplineerde krijgers en volhardende doorbijters kunnen volbrengen.

Het belangrijkste is onze intentie, daar dragen wij de verantwoording voor.  En daarmee verbinden we ons met de rest van het universum, en lanceren we onze scheppingskracht.

Komt ie:  Intentie verklaring
– 
Ik schreef hem op de ochtend dat de samenwerking begon met Astrid van het Groeilokaal, en Karlijn van Regenboogrijk. En wat later een belangrijke stap in het ontstaan van healing mantras zou zijn.

Mijn intentie is jouw te helpen om goed voor jezelf te zorgen. Zodat jij in staat bent jouw dromen te verwezenlijken.

Je te helpen jezelf te leren kennen. Je verlangens, je angsten, je pijn, en daaruit te ontdekken wat je nodig hebt. De verantwoording op je te nemen om hiervoor te gaan zorgen. Ik help je om weer de regie over je eigen leven te voeren. Zodat jij jij kunt zijn.

Bewust worden van je oneindig potentieel en wat je allemaal in je mars hebt.

Leren vertrouwen, zodat je vol kunt gaan voor jouw werkelijke verlangens en behoeftes in dit leven.

Ik wil je in contact te brengen met je talenten, je grootste schatten en je innerlijke bron. En je helpen ook daar zorg voor te dragen. Zodat jij in staat bent om jouw bron te laten stromen, en dat je kunt leven vanuit je oneindig potentieel, in vrede en in overvloed.

En daarmee zorg te dragen voor jouw energievoorraad en jouw levenslust. Daar verantwoording voor te nemen, omdat niemand anders dat kan doen.

Hiervoor zullen we grenzen en barrières moeten doorbreken. De Moed hebben om onze donkerste kanten onder ogen te komen. Zodat we onszelf niet langer hoeven te veroordelen, te wantrouwen, maar dat we met compassie en eigenliefde onze talenten aan de wereld kunnen schenken.

Ontwaken uit onze huidige staat van zijn, nieuwe terreinen betreden, en onze eigen weg banen naar de Hemel op aarde.

Vol liefde, vrolijkheid, optimisme en goede zin. Vol tegenslag, faalangst, moedeloosheid en wanhoop.

Een weg vol ups en downs, met stroomversnellingen en stagnaties, maar wel onze weg.

Gericht op onze diepst gekoesterde dromen, en geleid door onze meest oprechte intentie’s.

Just Keep your Eye on the Ball!Ohm_images

 

Ontwaak. That’s all that matters.

Geef een antwoord