Tijd voor Verandering

Ja, ben je er klaar voor, om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken ?

Het is een vraag, maar als die vraag je boeit, dan is het antwoord ook wel duidelijk.

Verandering betekent nieuwe mogelijkheden

Tegelijkertijd hebben we bijna allemaal ook een innerlijke weerstand tegen verandering. Toch is er alleen maar kans op verbetering als we durven te veranderen.

Soms merk ik bij mezelf talenten en dromen op, die al een hele tijd sluimerend aanwezig zijn. Waar ik om een of andere reden nog niet aan toe gekomen ben. Ik heb ze voor me uitgeschoven, en eigenlijk draai ik zelf een beetje om de hete brij heen. Maar toch zijn ze er nog steeds. Er is iets in mij dat dit toch wel héél graag wil…

  • Mental Coaching; Wat neem je waar, en hoe bepaalt dat je leven.
  • Manuele therapie; In feite een kwaliteit van ieder mens; onze handen genezen. Mijn handen vinden blokkades en helpen ze doorstromen. Ze herstellen en brengen weer in evenwicht wat uit balans was. Die energiestroom helpt ons om verder verandering ter hand te nemen.
  • Burn-out, depressie’s;  Ervaringsdeskundige op het gebied van zingevingsproblematiek. Met als belangrijkste gereedschap: bewust zijn. Hoe wordt je je weer bewust van je eigen patronen en wat die je opleveren. Opnieuw leren zorg te dragen voor lichaam, geest en ziel.
    Als je een ander resultaat wilt, dan heb je ander gedrag te leren.

 

Geef een antwoord